viernes, 4 de marzo de 2016

Darrere del 4 ve el...

¿Què ens trobem en un aula de 1er de Primària a l'inici de curs?

Un grup de xiquets que amb sort la majoria haurà cumplit els 6 anys, uns més espavilats que altres, uns lligen "bé" altres continuen amb el ccccaaaasssssaaa, però, i en mates? En mates trobem aquells que et "canten" des de l'1 fins al 50 sense quasi problemes i altres que en arrivar al 8 ja s'han perdut, ja no saben si ve el 5, el 9 o han de tornar a començar... 
Bé, doncs, aci vos deixe este enllaç tan divertit per tal de reforçar els nombres fins al 30. És motivant per als xiquets, el anar descobrint quin dibuix s'amaga darrere de la seqüència numèrica (ho sé de cosa certa perquè ho hem utilitzat a l'aula de pràctiques) i ja, si ho poses en pràctica en l'aula, ells mateixos creen competicions per tal de ser el primer en descobrir qué hi ha amagat.





A continuació vos deixe un altre enllaç d'una altra activitat matemàtica, en aquest cas és de sumar. És una activitat vistosa ja que, no utilitza nombres sinò objectes.





Espere que vos agraden i sobretot que vos siguen útils! Ja sabeu, no dubteu en comentar-me qualsevol cosa que vos agradaria trobar per aci.

Petons de sucre, Sara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario